• SCOALA.jpg
  • POZA_SPORT_1.jpg
  • POZA_SPORT_.jpg
  • GRADINITA.jpg
  • SCOALA_.jpg
  • COZONACI.jpg
  • ATELIER.jpg

          VIZIUNEA ȘCOLII

,,Omul nu poate deveni om decât dacă este educat’’

Jan Amos Comenius

În viziunea noastră, școala este izvorul nesecat de învățătură, dar și atelierul în care se modelează permanent suflete, conștiințe, mentalități, se cultivă priceperi, meserii, principii și valori solide cu care absolventul va deveni un cetățean responsabil, competent și creativ, întreprinzător și disponibil spre autoperfecționare continuă.

 Beneficiarul prim al educației reprezintă centrul nostru de interes și ne străduim – atât prin activitățile formale, cât și prin cele nonformale și informale – să venim în sprijinul dezvoltării și împlinirii personale și profesionale a tinerelor generații

 Școala satisface nevoia preșcolarilor și elevilor de nivel primar, gimnazial și profesional de a se simți competenți, integrați în colectiv și independenți.

 Considerăm prioritară, pregătirea elevilor pentru o lume în schimbare, formându-le capacități, deprinderi și competențe care să le permită să-și găsească locul și menirea socială.

 Respectăm fiecare elev, oricât de modeste ar fi rezultatele școlare, identificând abilitățile și aptitudinile fiecăruia pentru a le putea valorifica.

 Utilizăm metode activ-participative (învățare interactivă, stimularea gândirii critice și stimularea muncii în echipă) care vor motiva și stimula elevii pe durata procesului educațional.

 Educăm elevii pentru a deveni buni cetățeni  europeni.

Școala noastră acceptă rolul de inițiator/susținător și catalizator al comunității, de continuator al tradițiilor local   ·

 Avem parteneriate active cu autoritățile locale, poliția, biserica, biblioteca comunală și derulăm proiecte educative cu școlile din zonă dar şi din alte județe și  țări europene.

© 2018 Școala Profesională Holboca. Site realizat de ing. Gicu Caiter

Please publish modules in offcanvas position.